İspak Ambalaj, Dünya Süt Zirvesi’nin Bronz Sponsorluğunu Üstlendi

Bu yıl Rotterdam’da 17-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Süt Zirvesi’ne destek veren İspak Ambalaj, sağlıklı ve güvenilir gıda ambalajları konusunda sorumluluğunun bilinciyle “Ambalaj Önemlidir” mottosu ile çalışmalarını sürdürüyor.

İspak Ambalaj, IDF tarafından her yıl geleneksel olarak farklı ülkelerde düzenlenen ve dünyanın her köşesinden çok sayıda üreticiye, girişimciye, tüketiciye ve bilim insanlarına ulaşmayı hedefleyen Dünya Süt Zirvesi’nin bu yılki bronz sponsorluğunu üstlendi. Hollanda, Rotterdam’da 17-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek zirve, küresel süt sektörünün güvenli ve sürdürülebilir bir biçimde gelişmesinde önemli rol oynuyor.

Dünya Süt Zirvesi; süt hayvancılığı, sürdürülebilir süt üretimi, süt işleme sektörü, hayvan sağlığı ve refahı, süt tüketimi, beslenme ve sağlık ilişkileri ile süt sektörü ekonomisi gibi sektörün tüm alanlarında en son gelişmelerin izlenmesine de olanak sağlıyor.

Yurtdışında yer alan sektör buluşmalarında varlık göstermenin önemli olduğunu vurgulayan İspak Ambalaj Genel Müdürü Eser Erginoğlu, “İspak Ambalaj olarak ürettiğimiz ürünler ile dünyanın birçok ülkesine ulaşıyoruz. Sağlıklı ve güvenilir gıda ambalajları konusunda sorumluluğumuzun farkındayız ve bu doğrultuda “Ambalaj Önemlidir” mottosu ile çalışıyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenen ve çeşitli sektörlerin bir araya geldiği bu tür platformları desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Markamızı bir dünya markası yapma yolunda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

İspak Ambalaj, 40 yılı aşkın tecrübesi, yenilikçi ve ilerici ekibiyle esnek ambalaj sektörüne ürün ve hizmetler sunuyor. Her türlü işlenmiş gıda, şekerleme, çikolata, süt ve süt ürünleri, ilaç, kozmetik, içecek, beyaz eşya, izolasyon sektörleri için ambalaj çözümleri üreten İspak Ambalaj, ülkemizin ve dünyanın önde gelen birçok firmasına hizmet veriyor.