İspak Ambalaj Snackex 2017 Fuarı’na Katılıyor

Avrupa’nın ilk 20 üreticisi arasına girme hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren İspak Ambalaj, 21-22 Haziran tarihlerinde Viyana’da düzenlenecek Avrupa’nın e büyük atıştırmalık fuarlarından biri olan Snackex 2017 Fuarı’na katılacak.

40 yıllık tecrübesi, müşteri odaklı yaklaşımı, yenilikçi ve ilerici ekibiyle esnek ambalaj sektörüne ürün ve hizmetler sunan İspak Ambalaj, 21-22 Haziran tarihlerinde Viyana’da düzenlenecek Avrupa’nın e büyük atıştırmalık fuarlarından biri olan Snackex 2017 Fuarı’na katılacak. 2020 yılında 150 milyon avroluk ciro ile Avrupa’nın ilk 20 üreticisi arasına girmeyi hedefleyen İspak Ambalaj, Avrupa Snacks Derneği’nin (ESA) organize ettiği ve iki yıldır katıldığı fuarda, önümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeni ürünlerini sergileyecek.