İspak Avrasya Ambalaj Fuarı’nda İlgi Odağı Olacak

Türkiye’de tek seferde yapılan en büyük esnek ambalaj tesisine sahip olan İspak Ambalaj, 25 – 28 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek 23. Uluslararası Avrasya Ambalaj Endüstrisi Fuarı’nda esnek ambalaj grubundaki ürünlerini tanıtacak.

Avrasya’nın bu alandaki en büyük organizasyonu olarak tanımlanan 23. Uluslararası Avrasya Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 25 – 28 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuarı Merkezi’nde düzenlenecek. Avrupa’nın ilk 20 üreticisi arasına girme hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Kibar Holding grup şirketlerinden İspak Ambalaj, son yıllarda aralıksız olarak katıldığı fuarda esnek ambalaj ürünlerini sergileyecek.

Dünyanın dört bir yanından binlerce profesyonel katılımcının takip ettiği fuarın 2. holünde 203 B standında ziyaretçilerini ağırlayacak olan İspak Ambalaj, aynı zamanda son teknoloji ile donatılan ve yüksek üretim hızı ile alanında Avrupa’nın en büyükleri arasında yer alan yeni fabrikasını tanıtacak.

Ar-Ge ekibi ile pazardaki gücünü artırıyor

“1974’ten bu yana sözümüzü tutmaya devam ediyoruz.” mottosu ile çalışmalarını sürdüren İspak Ambalaj, bu doğrultuda yeni ürün ve üretim teknolojileri geliştiriyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik katma değer sağlayan yaratıcı ambalaj çözümleri geliştirmeyi hedefleyen deneyimli Ar-Ge ekibi ile pazarda rekabet gücünü artıran, optimum raf ömrü ve gıda güvenliği gereklerine uygun, maliyet avantajı, kullanım kolaylığı sağlayacak alternatifler sunuyor. Bilgi birikimi, sistematik çalışma ilkeleri ve kalite odaklı, dinamik, yaratıcı personeli ile ilkelerinden ve kalite politikasından taviz vermeden yoluna devam ediyor.

İspak Ambalaj, ambalaj sektörünün dünya çapında yıldızlarının ödüllendirildiği WorldStar 2017 Dünya Ambalaj Ödülleri Yarışması’nda esnek ambalajlar kategorisinde “Kahve Kapsülü Alt Kapama ve Üst Folyo Ambalajı” ürünüyle “Worldstar Ödülü” kazandı. Şirket daha önce de Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda esnek ambalajlar kategorisinde “Kahve Kapsülü Alt Kapama ve Üst Folyo Ambalajı” ürünüyle Bronz ödül kazanmıştı. Sektörde trendleri belirleyen İspak Ambalaj, yenilenen web sitesi www.ispak.com ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.