İspak Expo Erbil 2018’in İlgi Odağı Oldu

Türkiye’de tek seferde yapılan en büyük esnek ambalaj tesisine sahip olan İspak Ambalaj, 11 – 14 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Expo Erbil 2018 Fuarı’na katılarak, portföyündeki ürünlerini tanıttı.

Türkiye Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen, bölgenin en büyük organizasyonlarından biri olan AGRO-PACK Gıda, Ambalaj ve Tarım Makinaları Fuarı Expo Erbil 2018 11-14 Mart tarihlerinde Türkiye’den 87 şirketin katılımıyla gerçekleştirildi. Sektöründeki lider üreticiler arasına girme hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Kibar Holding grup şirketlerinden İspak Ambalaj fuara katılarak, son teknoloji ile üretilen portföyündeki ürünlerini sergiledi.

20 yıldır bölgeye ihracat gerçekleştiriyor

Irak’ta özellikle su dolumu yapan fabrikalara su üst folyosu ihraç eden İspak Ambalaj, bu ürüne ek olarak kuruyemiş ve cips ürünleri için de gıda ambalajları tedarik ediyor. 20 yıldır bölgeye ihracat yapan İspak Ambalaj, son 2 yılda bölgedeki bayi ağını güçlendirdi. Bu sayede ihracatını ciddi oranda artırmayı başaran İspak, geçen yıl bu pazardaki ürün portföyüne dondurma külahını de ekledi.

Pazardakini gücünü Ar-Ge ekibiyle artırıyor

“1974’ten bu yana sözümüzü tutmaya devam ediyoruz.” mottosu ile çalışmalarını sürdüren İspak Ambalaj, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik katma değer sağlayan yaratıcı ambalaj çözümleri geliştirmeyi hedefliyor. Deneyimli Ar-Ge ekibi ile pazarda rekabet gücünü artıran, optimum raf ömrü ve gıda güvenliği gereklerine uygun, maliyet avantajı ve kullanım kolaylığı sağlayacak alternatifler sunan İspak Ambalaj; bilgi birikimi, sistematik çalışma ilkeleri ve kalite çalışanlarıyla değerlerinden taviz vermeden faaliyetlerine devam ediyor.

Kalitesi ödüllendirildi

Asya Ambalaj Federasyonu (The Asian Packaging Federation-APF) tarafından gerçekleştirilen AsiaStar Awards 2017’ye Ambalaj Malzemesi ve Bileşenleri Kategorisi’nde (Packaging Material & Components Category) katılan İspak, Kahve Kapsülü ürünüyle ödül almaya hak kazandı. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik özel ambalaj çözümleri geliştiren İspak Ambalaj, geçtiğimiz yıl aynı ürünüyle WorldStar 2017 ve Ambalaj Ay Yıldızları 2017 ödüllerine layık görülmüştü.