İspak’tan Avrupa Çıkarması

Avrupa’nın en büyük ambalaj fuarı olan Fachpack Fuarı’nda yeni teknolojilerini tanıtan İspak Ambalaj, ihracat hedeflerini büyüttü. İspak Ambalaj, ilk kez katıldığı bu fuarda mevcut ürünlerinin yanı sıra, doypack, külah ve özel kesim kapak ürünlerinin tanıtımını da yaparak uluslararası pazarda gücünü ortaya koydu.

Kibar Holding bünyesinde faaliyet gösteren İspak Ambalaj, 27-29 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Nuremberg kentindeki Exhibition Centre Nuremberg’de düzenlenen Fachpack Fuarı’nda yeni nesil ambalaj teknolojilerini görücüye çıkardı.

Avrupa’nın en büyük ambalajlama, ambalaj teknolojileri ve lojistik fuarı olarak gösterilen fuarda sektörel fırsatları değerlendiren İspak Ambalaj, Avrupalı yeni müşteriler kazanarak ihracatını arttırma yolunda büyük bir adım atmış oldu. Gıda sektöründe ulusal ve uluslararası üst seviyede kalite ve uygunluk belgelerine sahip olan İspak Ambalaj, Fachpack Fuarı’nda mevcut ürünlerinin yanı sıra, doypack, külah ve özel kesim kapak ürünlerinin tanıtımını da yaptı.

İspak Ambalaj’ın yurtdışı fuarlara büyük önem verdiğini, uluslararası pazarlardaki iddiasını yeni yatırımlarıyla da güçlendirdiğini belirten İspak Ambalaj Genel Müdürü Eser Erginoğlu, “200 milyon lira yatırım maliyeti ile Türkiye’de bugüne kadar tek seferde yapılan en büyük esnek ambalaj tesisini hayata geçirdik. Çünkü 4.0 sanayi devrimi şirketlerin iş yapış biçimlerini kökten değiştirecek bir sistem getiriyor. Verimliliği ve etkinliği öne çıkartmanın, katma değeri yüksek işler yapmanın asıl olduğu bir döneme girmiş bulunuyoruz. Çevre duyarlılığı yüksek olarak tasarladığımız yeni fabrikamızı ileri teknolojilerle donattık. Bu yatırım, hem Türkiye ekonomisi adına, hem de ambalaj sektörümüz adına ileriye dönük önemli bir hamledir” dedi. Fachpack Fuarı’nda yeni teknolojilerini tanıttıklarını da vurgulayan Erginoğlu, “Ambalaj Önemlidir...” sloganı ile yola çıkan İspak Ambalaj’ın 40 yılı aşan tecrübesi ve yenilenen yüzü ile uluslararası pazarda gücünü ortaya koyduğunu söyledi.

İspak Ambalaj, 40 yılı aşkın tecrübesi, yenilikçi ve ilerici ekibiyle esnek ambalaj sektörüne ürün ve hizmetler sunuyor. Her türlü işlenmiş gıda, şekerleme, çikolata, süt ve süt ürünleri, ilaç, kozmetik, içecek, beyaz eşya, izolasyon sektörleri için ambalaj çözümleri üreten İspak Ambalaj, ülkemizin ve dünyanın önde gelen birçok firmasına hizmet veriyor.