İspak Ambalaj, Yeni Makine Parkuru İçin Kampf Schneıd- Und Wıckeltechnık İle İşbirliği Yaptı

İspak Ambalaj, Düsseldorf’ta düzenlenen DRUPA 2016 Kağıt, Matbaa ve Etiket Fuarı’nda Alman KampfSchneid- und Wickeltechnik Gmb H&Co. KG firmasıyla esnek ambalaj malzemeleri işleyen toplam 6 makinenin teslimatı için el sıkıştı.

İspak Ambalaj, Almanya merkezli Kampf Schneid- und Wickeltechnik Gmb H&Co. KG firmasıyla esnek ambalaj malzemeleri işleyen toplam 6 makinenin teslimatı için anlaştı. İspak Ambalaj, sipariş paketinde 4 adet Kampf Autoslit III 14/06 modeli tam otomatik, çift taretli, bobin dilme ve çözme makinesi ile 2 adet Kampf Conslit 14/08 modeli ileri otomatik, bobin dilme ve çözme makinesi yer alıyor.

İspak Ambalaj’ın Haziran ayında İzmit’te temelini attığı 60 milyon Avroluk yeni fabrika yatırımı kapsamında sipariş edilen makineler, yeni baskı, laklama, ektrüzyon kaplama ve laminasyon makinelerinden oluşan ileri teknoloji makine parkına dahil olacak. İlk Kampf makinesinin teslimatı, şirketin yeni fabrikasının açılma takvimine uyacak şekilde Kasım ayında planlanırken, sipariş verilen diğer makineler kademeli olarak teslim edilecek.

Esnek ambalaj sektöründe faaliyet göstermek üzere, Kibar Holding çatısı altında 1974 yılında kurulan İspak Ambalaj, ekstrüzyon, 10 renge kadar rotogravür baskı, solventli laminasyon, solventsiz laminasyon, yaş laminasyon ve kesme gibi pek çok prosesle müşterilerine ürün ve çözümler sunuyor.

Almanya’nın Wiehl (Köln) kentinde 1920 yılında kurulan ve bugün Jagenberg Grubu’nun bünyesinde faaliyet gösteren KAMPF, ABD, Çin ve Hindistan’daki bağlı şirketleriyle birlikte esnek film, esnek paketleme, sert ve alüminyum uygulamaları için bobin dilme ve sarma - çözme makineleri imal ediyor.